maturska

Видео Македонија

ВИДЕО: Зурли и тапани, матуранти го блокираа Скопје

А1он
Матуранти со зурли и тапани на скопските улици го слават завршувањето на средното образование, но притоа предизвикаа хаос во сообраќајот. Матуранти од средно училиште во