martin petkovski

Видео Македонија

(ВИДЕО) Со сила се урива објект за екс министер да има двонасочен премин до новата парцела

А1он
Градоначалникот на Општина Карпош, Стевче Јакимовски сака бесправно да урне гаража, објект кој е изграден во 1963 година со цел екс заменик министерот за образование,