lk

Македонија

Лекарска комора: Лекарите мора да бидат безбедни на работните места

А1он
Лекарската комора на РСМ истакнува дека лекарите и здравствените работници мора да се чувствуваат безбедно и да бидат безбедни на своите работни места, бидејќи само