limak

Економија

Турски „Лимак“ го отвори хотелот со пет ѕвезди во центарот на Скопје

А1он
Во центарот на Скопје под слоганот „Круната на Скопје“ почна со работа хотелот со пет ѕвездички Лимак Скопје Хотел. Хотелот е дел од големата мултифункционална
Македонија

Легализирале нелегален престој на 87 странци за „Лимак“, поднесени кривични од вработени во Агенција за вработување

А1он
Вработени во Агенцијата за вработување легализирале нелегален престој и работа на 87 странци преку издавање на обрасци за пријава на работа во турската компанија „Лимак“