leten odmor

Магазин

Бугарите годинава ќе пуштат срце, планираат да потрошат скоро цела една плата на летниот одмор

А1он
Плановите за летување оваа година се најважни за Бугарите, Романците и Летонците, кои се наоѓаат на првите три места според рангирањето на трошоците кои планираат
Видео Македонија

(ВИДЕО) Граѓаните не се плашат да одат на летување: Едвај чекаме да ги отворат границите

Моменталната состојба со коронавурсот ги отвори дилемите и во однос на летните одмори – да се летува или не, надвор од државата? Додека дел од