lekari specijalizanti

Македонија

Отворено писмо на Здружението на лекари специјализанти до премиерот Ковачевски

А1он
Здружението на лекари специјализанти преку отворено писмо му се обрати на Претседателот на Владата на РСМ, Димитар Ковачевски со цел надминување на еден горлив проблем