lazna poraka

Македонија

Граѓани добивале покани за суд за дела како порнографија и педофилија: МВР предупреди дека е измама

Орце Костов
Деновиве во МВР пристигнаа пријави од граѓани за добиенa електронска порака наводно во име на директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски, во која