kurt volker

Свет

Волкер: Исходот од референдумот нема да ја разниша решеноста на Украина за враќање на териториите

А1он
„Сето ова е фарса, шарада организирана од Путин – одржување референдум за кој сите знаат дека е лажен, за подоцна тој да каже дека тие