krvodaritel

Македонија

Бесплатен паркинг на затворените паркиралишта на ЈП „Градски паркинг“ при дарување крв

А1он
Град Скопје воведува бесплатен паркинг на затворените паркиралишта (затворен паркинг простор со влезно-излезна наплатна рампа) на ЈП „Градски паркинг“ при дарување на крв за дарителите.