kroacija osiguruvanje

Економија

„Кроациа Осигурување – Живот“ го слави Октомври месецот на штедење со подароци за најмалите, а за најсреќната полиса следи изненадување

А1он
Месецот октомври редовно го одбележуваме како месец на штедење. По тој повод, доделуваме подароци за најмалите со секоја направена полиса КОКО детско штедно осигурување. Љубовта
Економија

Лидерски вештини за млади – Aspiring Leadership

А1он
Кроација осигурување Живот, како општествено одговорна компанија ги поканува сите млади вработени, студенти и невработени за учество под нејзино покровителство во бесплатната 3-дневна обука во
Економија

Кроација Oсигурување AД – Друштво за неживотно осигурување се закити со меѓународен Сертификат за квалитетно управување

А1он
Кроација Осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување согласно своите стратешки вредности и ценејќи ја довербата на своите осигуреници цврсто застана зад проектот за имплементација
Економија

Кроација осигурување во ново седиште во Скопје

А1он
Кроација осигурување – друштво за неживотно осигурување на 1.март 2018 го отвара новото седиште во Скопје во деловниот објект „Елит Плаза“, зад Универзалната сала. Модерните