kriticna masa

Македонија

„Критична маса“ во Скопје со апел за подобрување на велосипедската инфраструктура

А1он
Под слоганот „Приказната продолжува… Се гледаме на улиците!“ утре попладне од 17.30 часот од плоштадот „Македонија“ на скопските улици ќе се возат велосипеди, како дел
Македонија

Седум години Критична маса во Скопје

А1он
Под мотото „Револуција без институционална револуција“ денеска од плоштад „Македонија“ ќе се одржи 81-та велосипедска Критична маса во Скопје, со која иницијативата „НаТочак“ и поддржувачите
Македонија

Во Скопје 70. „Критична маса“, посветена на кражбите на велосипеди

А1он
Под мотото „Имаш сериозна врска?“ денеска ќе се одржи 70. „Критична маса“, посветена на проблемот со кражбите на велосипеди во Скопје. На настанот кој се