kopman

Македонија

Копман: Планот за раст нуди значителни придобивки, може да го забрза процесот на пристапување кон ЕУ

А1он
Планот за раст нуди значителни придобивки и за постојните 27 земји членки на ЕУ. Повеќе царински олеснувања, подобра гранична инфраструктура, интегрирање на системот за регистрација