konornavirus mkd

Македонија

Вакцините „Синофарм“ пристигнаа во Охрид

А1он
Првата пратка од вакцините „Синофарм“ за имунизација против Ковид-19 пристигна во Регионалниот центар за вакцинација во Охрид. Според планот, од утре во 8 часот стартува