komora na izvrsiteli

Македонија

Извршителите се пофалија: Граѓаните и фирмите се финансиски дисциплинирани, тоа е наша заслуга

А1он
Комората на извршители на РСМ денеска одбележа 15-годишен јубилеј, на свеченост на која беа истакнати видните резултати на извршителите, но беше потенцирано дека не се
Економија

Извршителите предлагаат привремено да се деблокираат сметките на граѓани што добиле државна помош од 6.000 денари

А1он
Комората на извршители вчера издаде препорака до своите членови да вршат времено деблокирање на сметките на оние граѓани кои го оствариле правото на помош од
Македонија

Комората на извршители: Примената на Законот за извршување продолжува од 24 јули

А1он
Целосната примена на Законот за извршување продолжува од 24.07.2020 година, 30 дена по престанување на вонредната состојба, информираат од Комората на извршители. – Согласно Уредба
Македонија

Комората на извршители изразува незадоволство со предлогот за корекција на Тарифата за награда и надоместок на другите трошоци за работата на извршителите

А1он
Денес Комората на извршители на Република Северна Македонија чуствува морална и етичка одговорност да ги извести медиумите и граѓаните на Република Северна Македонија дека Собранието