klisarova

Македонија

Бидете спокојни, сите пациенти годинава ја добиле точната доза и терапија – директорите на Онкологија ги смируваат пациентите

Анита Петровска Рајковиќ
– Сакам да упатам порака до пациентите, бидејќи најмногу е нарушена довербата од нив и се вознемируваат пациентите. Сакам да ги уверм сите пациенти дека