kina protesti

Свет

Кинеските власти се обидуваат да ги задушат протестите против Ковид-19

А1он
Државните медиуми прават се за да ги спречат луѓето да дознаат за протестите во земјата. Кинеската државна машинерија се обидува да спречи да се видат