kidnaper

Видео Македонија СКЕН

ВИДЕО: Киднапер на деца во Скопје, мртви средношколци во парк – наседнавте ли на лажни вести?

Анита Петровска Рајковиќ
Киднапер демне деца околу музичкото училиште во Скопје. Информација споделена на Фејсбук со се фотографија од маж снимен од безбедносни камери од околните објекти. Нема