Kapali carsija

Регион

(ВИДЕО) Во Истанбул: Пожар го зафати покривот на Капали чаршија

А1он
Пожарот го зафатил покривот на Големата чаршија (Капали чаршија) во Истанбул, еден од најголемите и најстарите пазари во светот популарен меѓу туристите, јавуваат локалните медиуми.