kabli struja

Македонија

Бидете внимателни – По невремето скинати кабли од струја, паднати бандери

А1он
Скинати кабли и паднати бандери од невремето. Има опасност од повреди предупредува ЦУК, од каде истакнуваат дека засега се пријавени два случаи во кои има