juzna obikolnica

Видео Македонија

(ВИДЕО) Богоев: Јужната обиколница е само технички нацртана во ДУП за Трнодол, Шилегов ќе ја избрише

Маја Илиевска-Пачемска
Јужната обиколница, иако ја има во новиот план за Трнодол, нема да се гради. Град Скопје најави дека во новиот Генерален урбанистички план ќе ја