jeremik

Македонија

Јеремиќ од Њујорк: Заев е ѕвезда во ОН

А1он
Вук Јеремиќ, поранешен претседател на генералното Собрание на Обединетите нации, рече дека од балканските лидери само македонскиот премиер, Зоран Заев, им бил интересен на светските