javen toalet

Видео Македонија

(ВИДЕО) Градскиот тоалет во Велес кој му смрдел на бивш функционер на СДСМ, повторно отворен после една деценија

Орце Костов
После една деценија откако општината го реновираше, пуштен е во употреба единствениот јавен тоалет во Велес. Јавното ве-це се наоѓа во близина на најпознатото велешко