istoriski lokaliteti

Македонија

Во земјава нема доволно кустоси, странски водичи раскажуваат поинаква историја за нашите локалитети

А1он
Директорот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ) Љупчо Јаневски денеска, на средба со новинарите, рече дека во нашите музеи и локалитети нема