ispiti

Македонија

МОФ загрижен за квалификациските тестирања во средните училишта

А1он
Младинскиот образовен форум (МОФ) реагира на квалификациските тестирања за упис кои Министерството за образопвание и наука вчера ги закажа за 22 јуни 2020 во средните