ilinka mitreva

Македонија

Почина поранешната министерка за надворешни работи Илинка Митрева

Орце Костов
Почина поранешната министерка за надворешни работи Илинка Митрева, објави СДСМ. „ Искрено сочувство до семејството на прерано починатата Илинка Митрева, поранешна пратеничка од редовите на