ilco gjorgjioski

Македонија

Ѓорѓиоски околу кривичните пријави за проневера: Ме измамија и ме искористија соработниците

А1он
Поранешниот претседател на ФФМ Илчо Ѓорѓиоски во допис до медиумите испратен како реакција на кривичните пријави за проневера на 2.4 милиони евра од Федерацијата, поднесени