hrvatska

Регион

Санадер ставал слики и по ѕидовите на подрумот и оставата

А1он
Поранешниот хрватски премиер Иво Санадер имал дури 250 уметнички слики кои биле поставени и на ѕидовите на подрумот на неговата куќа. Половина од овие слики