herceg novi

Регион

Во Херцег Нови 93 отсто помалку гости за разлика од лани

А1он
Во Херцег Нови има околу 1530 туристи, што е за 93 отсто помалку во однос на истиот период минатата година, говорат податоците на Tуристичката организација