halk banka

Македонија

Халкбанк АД Скопје го одбележува „Денот на планетата Земја“ како дел од „Priceless Planet“ кампањата

А1он
Халкбанк како дел од коалицијата „Priceless Planet“ ве поканува заедно да направиме повеќе за животната средина 22, Април 2021 –  „Денот на планетата Земја“ секоја
Македонија

„Пошта“ ќе соработува со Халк Банка, Владата даде зелено светло

А1он
На денешната седница е донесена Одлука за давање согласност за прифаќање на конечната понуда на Халкбанк АД Скопје за склучување на Договор за соработка со
Економија

Шест месеци одложување на наплатата на кредитните обврски од Халкбанк

А1он
Халкбанк АД Скопје донесе одлука на сите физички лица, клиенти на банката, кои по која било основа немаат ненаплатени кредитни обврски подолго од 90 дена