halk bank

Економија

Услугата Garmin Pay отсега достапна и за корисниците на Visa картички на Халкбанк

А1он
Услугата Garmin Pay на Халкбанк со која се овозможува брзо и едноставно плаќање со Garmin часовник, сега е достапна и за корисниците на Visa  картичките
Економија

Шест месеци одложување на наплатата на кредитните обврски од Халкбанк

А1он
Халкбанк АД Скопје донесе одлука на сите физички лица, клиенти на банката, кои по која било основа немаат ненаплатени кредитни обврски подолго од 90 дена
Македонија

Вооружени разбојници ја ограбиле „Халк банка“ во Скопје

Кристијан Ландов
Маскирани вооружени разбојници пред околу два часа ја ограбиле екоспозитурата на „Халк банка“ на Качанички пат кон Визбегово. Според првичните информации, вооружените лица влегле во
Економија

5 години Халкбанк АД. Скопје, Ви благодариме за заедничките достигнувања

А1он
Халкбанк АД, Скопје е основана на 15.3.1993 година како Акционерско друштво и универзална банка за вршење на сите видови банкарски работи во Република Македонија под
Економија

КХВ: На Халк банк одобрена дванаесетта емисија на акции по пат на приватна понуда

А1он
Комисијата за хартии од вредност на Република Македонија на 96-тата седница со која претседаваше Претседателот на КХВ М-р Елизабета Чингаровска на “Халк банка ” АД