grom

Македонија

Вечерва промоција на партијата на Јакимовски

А1он
Градоначалникот на Карпош Стевчо Јакимовски денеска ќе ја промовира својата нова партија – Грѓанска опција за Македонија (ГРОМ). Формирањето на ГРОМ ќе биде означено со