grcija odmor

Македонија

Грција воведе жестоки сообраќајни казни: 1500 евра за пушење во возилото доколку во него има дете под 12 години

Орце Костов
Веќе шест години во Грција важат построги закони за патен сообраќај, но од лани туристите забележале зголемен бројот на сообраќајни полицајци на патиштата и улиците