градежни компании

Македонија

Два рамковни договори по шест милиони од Петровец кај градежната „Адра“, градоначалникот вели: Немаме таква набавка

Александар Тодески
Два рамковни договори од Општина Петровец, за две различни работи, во два дена разлика, на 15-тина дена пред нова година паднале во рацете на една