glaznja

Македонија

Четврти ден се трага по исчезнатиот во езерото Глажња

А1он
Осум нуркачи од армиските специјалци „Волци“ денеска ја продолжуваат потрагата по 29-годишното лице, кое во попладневните часови на 29 јули оваа година исчезна во водите