gis

Македонија

ГИС: Владата да каже кој е инвеститорот на најавената фабрика за отпад во Неготино

А1он
Граѓанскиот инспекциски совет (ГИС) бара Владата јавно да каже кој е инвеститорот на новата фабрика за отпад во Неготино што е најавена како стратешка инвестиција,