gesovski

Видео Македонија

ВИДЕО: Последни сме во Европа, кај нас писма патуваат и по пет месеци – интервју со Гешовски, Еко Логистик

Додека во светот се повеќе се купува на интернет, а пратките ви стигнуваат до врата, Македонија се уште е последна во e- трговијата во Европа.