fransoa oland

Свет

Оланд со свои оценки за повеќе француски политичари, но и за претседателите Макрон и Трамп

А1он
Поранешниот претседател на Франција, Франсоа Оланд присуствуваше на конференцијата одржана на факултетот за политички науки во Париз посветена на кризата на социјалдемократијата. Тој ја искористи