forum na zeni

Видео Македонија

ВИДЕО: Заев вети еднаква застапеност на жените на изборните листи

Ана Василевска
Премиерот Зоран Заев на обраќањето на денешниот Форум на жените на Социјал демократскиот сојуз на Македонија на кој беше одбележан нивниот 20. роденден, им вети