fk teteks

Спорт

ФК Тетекс одбележа 68 години постоење, повлечен дресот со број 4 во чест на неодамна починатиот Бошко Блажевски

А1он
Фудбалскиот клуб „Тетекс“ од Тетово со пригодни активности и ревијален натпревар за прв пат од осамостојувањето денес одбележа годишнина од основањето на 18 февруари 1953
Спорт

ФК „Тетекс“ ќе ја одбележи годишнината со ревијална средба против Брегалница, се повлекува дресот со број 4 во чест на Бошко Блажевски

А1он
Фудбалскиот клуб „Тетекс“ од Тетово во четврток за прв пат од осамостојувањето ќе организира одбележување на годишнина на формирањето на 18 февруари 1953 година. Ќе