feta alimi

Македонија

Партијата на Села реагира за казната од 7 години за неговиот спасувач Фета Алими

А1он
Иако во демократска земја не се коментираат одлуките на судот и пресудите, сепак, Северна Македонија е многу далеку од демократијата и правдата. Казнувањето со 7