ergeni

Видео Македонија

ВИДЕО: Донел невеста од Албанија пред десет години, сега разочаран од државата, со четири деца ќе оди домазет во Драч

Маја Илиевска-Пачемска
Ивица Ангеловски од Аџиматово, општина Лозово, пред десет години донел невеста од Албанија, но разочаран од државата, сега вели дека со четирите деца кои им