emin dzijan

Култура

Концертна промоција на албумот Dzijan Emin & The Magical Orchestra во Филхармонијата

А1он
Концертна промоција на првенчето на ZJM Records, новиот албум на матичниот диригент на ЗЏМ Биг Бенд, оркестарот, композитор и мулти-инструменталист, маестро Џијан Емин ќе се
Култура

Џијан Емин со фантастичен настап во Нови Сад со проектот „La Vie En Rose“

А1он
Македонскиот диригент и композитор Џијан Емин, на 22 декември настапи во Нови Сад, во салата на „Српско народно позориште“ заедно со Војвоџански симфониски оркестар, на