east gate mall

Економија

Ист Гејт Мол – изграден во рекорден рок за 26 месеци, денес искажа благодарност за соработниците и партнерите

А1он
Во предвечерјето на официјалното отворање, во свечена есенска атмосфера се оддржа средба за закупците, соработниците и партнерите на Ист Гејт Мол. На присутните топло добредојде
Економија

ВИДЕО: Скопје го доби Ист Гејт Мол

А1он
Во предвечерјето на официјалното отворање, во свечена есенска атмосфера се одржа средба за закупците, соработниците и партнерите на Ист Гејт Мол. На присутните топло добредојде