e-inspektor

Македонија

Николовски: Е-инспектор почнува со примена во пазарен, трудов и управен инспекторат

А1он
Имплементацијата на електронскиот систем е-инспектор започнува со примена во трите клучни инспекторати – Државниот пазарен инспекторат, Државниот трудов инспекторат и Државниот управен инспекторат. Останатите инспекциски