dzes festival

Култура

Џез фестивалот „Крај Вардарот Џез“ ќе се одржи во Македонска филхармонија

А1он
Годинашното, трето по ред издание на фестивалот „Крај Вардарот Џез“ ќе се одржи на 23 и 24 септември во Македонската филхармонија. Идејни творци на фестивалот