dzeda

Магазин

ВИДЕО: Во Џеда продолжи изградбата на највисоката кула во светот, ќе биде 1.000 метри

А1он
Откако во 2010 година во Дубаи беше изградена познатaта кула Бурџ Калифа од 828 метри, конкуренцијата во изградбата на облакодери стана исклучително тешка. Сепак, Саудиска