drzava

Македонија

Ќе паѓа цената на становите во Скопје, државата најави регулација

Орце Костов
Цената на становите ќе се намалува во следниот период благодарение на намалувањето на цените на градежните материјали, смета директорот на јавното претпријатие за изградба и