dresden

Uncategorized

Заложничка драма во трговски центар во Дрезден

А1он
Полицијата во Дрезден извести дека вооружен маж земал луѓе како заложници во трговски центар. Околу трговскиот центар Алтмаркт-галерија има голем број полицајци, а блокиран е