dozvoli za oruzje

Македонија

На ловците од Охрид Чулев им ветил олеснување на постапката за вадење дозвола за оружје

А1он
Техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев, вчера на средба со Здружението на ловци од Охрид ветил измена на законите за вадење дозволи за оружје.