Dobrila andonovska

Македонија

Андоновска: Се залагаме за развој на земјоделието и на конзервната и преработувачката индустрија

А1он
Носителката на пратеничката листа на коалицијата „Храбро за Македонија“ во ИЕ 1, Добрила Андоновска, денеска на средба со гражани на пазаречето Тафталиџе. – Денес денот
Македонија

Андоновска: Здравствените работници и вработените во Фондот за здравство се незадоволни од условите за работа

А1он
Секој ден начнуваме некоја тема, тоа не значи дека не ја претставуваме целата програма. Денеска нѐ покрена штрајкот на Фондот за здравствено осигурување, ќе ја
Македонија

Андоновска: Заштитата на животната средина ни е еден од приоритетите, почнувајќи од големи проекти

А1он
Денеска сме овде малку да набиеме позитивна атмосфера. Мислам дека тоа е она што ни треба во овие избори, доста е од собирање по митинзи,
Македонија

Андоновска: Во нашата програма на коалицијата „Храбро за Македонија“ воведуваме категорија „пензионерско семејство“

А1он
Во нашата програма на коалицијата „Храбро за Македонија“ воведуваме категорија „пензионерско семејство“. Секое пензионерско семејство во Република Македонија независно дали го сочинува еден пензионер или
Македонија

Андоновска: Ќе се залагаме во парламентот да се регулира статусот на училишните спортски клубови

А1он
Она за кое што ќе се залагаме во парламентот да се регулира статусот на училишните спортски клубови кои што се задолжителни спрема министерството за образование